Loading...
+359 888 310 104

Камери с изкуствен интелект

„Колата ми не беше одраскана, когато влязох в паркинга“ е едно от най-честите неща, които казват некоректните клиенти. За да решим този проблем, нашата паркинг система работи с камери с изкуствен интелект от второ поколение. Какво означава това? При навлизането на нов автомобил, Intelligent Parking софтуерът засича номера и прави снимка на автомобила преди и след преминаване на бариерата. Същото прави и при изхода на даден автомобил, което позволява на собствениците на паркинга и превозното средство да разполагат с актуална информация.

Паркинг системата ни съхранява всички снимки на автомобила с един регистрационен номер. Приложението на Intelligent Parking добавя и други предимства към тази услуга. Ако клиентът го притежава, той получава снимките на автомобила си директно в акаунта си. Така той също може да проследи състоянието на своето превозно средство. Ако клиентът влиза с QR кода си, той получава снимките на всичките автомобили, с които е влязъл в съответния паркинг.

Когато номерът на автомобила е мръсен, смачкан, с невъзможност за прочит, регистрирането се извършва с билет или от касиера. Камерите имат вграден четец, който помага за разчитането на другите начини на регистрация, като вход с дебитна или кредитна карта, с личен документ тип лична карта, както и с лицево разпознаване.

Паркинг камери

Свържи се с нас

Или се обадете на +359 888 310 104.