Loading...
+359 888 310 104

Софтуер и хардуер

Софтуетрът на Intelligent Parking позволява да контролирате цялата паркинг система. Интерфейсът е достъпен и може да бъде научен от всеки служител, като включва възможности за издаване на фактури, добавяне на безплатен достъп, черен списък и т.н. Потребителското приложение също е лесно и приятно за употреба. Представяме Ви няколко екранни снимки, които да Ви визуализират системата:

Паркинг софтуер 1
Паркинг софтуер 2
Паркинг софтуер 3
Направи поръчка
Паркинг система

Един четец за всички билети

Четците, които вървят с нашите паркинг системи, са уникални по рода си. Те разполагат с Image Recognition и Face Recognition AI, позволяващи да сканирате билети, QR кодове, документи и биометрични данни от Вашите клиенти.

Това ги прави подходящи за разпознаване на избраните от Вас билети. Те са лесни за употреба и могат да бъдат използвани от всеки Ваш служител. По Ваша заявка, ние може да ги настроим по специфичен начин, позволяващ употребата само на избрани от Вас билети.

Сдобий се сега

Вие съхранявате всичките си данни

За да сте сигурни, че само Вие имате достъп до запазените от Вас клиентски данни, нашите паркинг системи вървят със сървъри. Те са от най-високо поколение, катоимате възможността да заявите и такава по избор. Веднъж сдобили се с Вас собствен сървър, ние инсталираме нужния софтуер върху него. Така цялата информация за Вашия паркинг се съхранява само и единствено там и ние не разполагаме с никакъв достъп до нея. Доверете се на нашите паркинг системи и си подарете спокойствие и сигурност!

Свържи се с нас

Свържи се с нас

Или се обадете на +359 888 310 104.