Разплащателни автомати

Разплащателните автомати към нашите паркинг системи са от най-високо поколение. Те са изцяло наше производство и могат да бъдат интегрирани идеално с всеки паркинг. Нашият последен модел IP Pay Station Z1 Ви помага да автоматизирате напълно Вашия обект и да улесните клиентите си. Паркинг системата на Intelligent Parking автоматично отчита престоя на автомобилите във Вашия обект и изпраща данни до разплащателния терминал. За да може Вашите клиенти да приключат престоя си във Вашия обект, те ще трябва да заплатят таксата за прекараното време чрез своята кредитна или дебитна карта.

Разплащателен автомат, паркинг автомат, разплащателен автомат за паркинги, parking paystation, parking pay station

Грабнете Вашия разплащателен автомат за паркинг за феноменалната цена от 6499 лв. без ДДС

Отправете запитване Обадете се!

Какво представлява един разплащателен автомат?

Разплащателен автомат, наричан още паркомат, терминал за плащане, автоматична станция за плащане, е част от паркинг системата, която осигурява независимото разплащане между собственика на обекта и клиента, без нуждата от посредник (служител). Така наречените на английски Parking Pay Station, служат като място, на което клиентите заплащат престоя си в самия обект. Това може да бъде почасова такса, дневна такса, месечна и т.н.

Ще ми осигури ли автоматът пълно самообслужване?

Изборът на разплащателен автомат за паркинги Ви позволява да осъществявате продажбата на услугата за престой без нужда от служител. Паркинг системата автоматично отчита престоя и при въвеждане на регистрационния номер на превозното средство се появява сумата, която следва да бъде заплатена. След това клиентът използва своята кредитна/дебитна карта, с която да се разплати и да има възможност да напусне Вашия обект.

Софтуер на разплащателен автомат за паркинги

Какви други варианти за разплащане мога да избера?

Както споменахме вече, хардуерът и софтуерът на разплащателните автомати за паркинги на Intelligent Parking са авторски. Това ни позволява да конфигурираме паркинг системата по начин, по който да осигури различни варианти за контрола на достъп и последвалото разплащане във Вашия паркинг обект. Това са всички възможни опции, които можете да изберете:

  • касов бон – маркирайте Вашия билет и автомата ще покаже дължимата от Вас сума
  • апликация – сканирайте баркода от апликацията, за да се появи сумата за плащане
  • QR код – сканирайте QR кода от приложението, автоматът ще покаже дължимата сума
  • лична карта – сканирайте личния си документ, който сте показали при влизане в паркинга, за да се появи дължимата сума
  • кредитна/дебитна карта – сканирайте Вашия разплащателен документ, сумата ще бъде показана и изтеглена автоматично (при този тип билети, картата може да се сканира и директно на изходната бариера)
  • лицево разпознаване – сканирайте лицето си, за да се появи дължимата от Вас сума
  • регистрация на номер – регистрирайте номера на автомобила и заплатете сумата

Разплащателен автомат за паркинги и паркинг система от Intelligent Parking

Разплащателен автомат за паркинг IP Pay Station Z1 с поръчана от клиента козирка, за да може клиентите му да имат невероятно потребителско изживяване дори в лоши метеорологични условия. табло мулти

Мога ли да променя дизайна на разплащателния автомат?

Да, можете да заявите персонализиран дизайн на разплащателния автомат за Вашия паркинг. Паркоматите, които ние продаваме, са изцяло наше производство. Това позволява да променим всичко от цвят до форма, така че да се съчетава идеално с обкръжаващата среда, върху която искате да поставите устройството. Ние старателно ще проектираме заявената от Вас автоматична станция за разплащане, а нашите инженери ще я изработят:

Кадри от процеса на изработка и монтаж на разплащателен терминал IP Pay Station Z1: (подреди ги в три колони).

Изработка на паркомат
Изработка на паркомат
Монтаж на разплащателен автомат за паркинг

Свържи се с нас

Или се обадете на +359 888 310 104.