Табели, бариери и плъзгащи се врати

Табелите, показващи свободните места, висококачествените бариери и плъзгащите врати са неизменима част от модерните паркинг системи. С тях Вие намалявате времето, в което клиентите Ви търсят паркомясто, увеличавате тяхното удобство и си подарявате сигурностс срещу нелоялни клиенти.

Паркинг табела

Табели, които отчитат свободните и заетите места

Помогнете на клиентите си да спестят от личното си време. Редица европейски проучвания показват, че колкото по-бързо клиентите паркират, толкова по-доволни са те. Нашата интелигентна паркинг система върви в пакет с табели, които отчитат свободните и заети места на всеки етаж.

Поръчай днес

Бариери от най-високо качество

Паркинг бариерите на Intelligent Parking са изработени от висококачествена стомана (по заявка на клиента, материалът може да бъде различен). Те са създадени да издържат при най-тежки натоварвания и с това да намалят риска от злонамерени субекти. Предимствата на този тип бариери са:
-здравина и издръжливост – стоманата е един от най-здравите материали, превръщайки този тип бариери подходящи за паркинги, които желаят да предложат сигурност и надеждност на клиентите си;
-невероятно дълъг период на експлоатация-невероятно дълъг период на експлоатация – изработени са от висококачествени материали, позволяващи дългогодишна употреба, надхвърляща десетилетия, превръщайки ги в дългосрочна и икономична инвестиция;
-устойчивост на корозия – нашите паркинг бариери са покрити с антикорозионно покритие, което да удължи живота им и да запази невероятния им вид.

Паркинг бариера 1
Паркинг бариера 2
Паркинг бариера 3
Паркинг бариера 4
Паркинг бариера 5
Поискай оферта

Плъзгащи се врати

Всеки обект има различна архитектура. Това означава, че понякога най-добрият избор може да бъде коренно различни дизайни за вход и изход. Ето защо нашите интелигентни паркинг системи работят добре както с обикновените повдигащи се бариери, така и с плъзгащите се врати. Те също са изработени от висококачествена стомана, притежават същите предимства и придават на Вашия обект един завършен и луксозен вид!

Паркинг порта / Паркинг портал 1
Паркинг порта / Паркинг портал 2
Паркинг порта / Паркинг портал 3
Паркинг порта / Паркинг портал 4
Заяви сега

Свържи се с нас

Или се обадете на +359 888 310 104.