ПРОМОЦИЯ: Паркинг системи лято 2024

FLASH DEAL

Организирайте паркинг зоната си оптимално с нашата интелигентна паркинг система. С лятната ни промоция, Вие ще имате възможност да увеличите печалбите и сигурността си. Чрез нашият специализиран софтуер, Вие можете да въвеждате регистрационни номера, да контролирате достъпа на желаните от Вас клиенти, да управлявате Вашата паркинг бариера и да се радвате на допълнителни екстри.

Вие получавате възможността да интегрирате решението ни към съществуващата Ви резервационна система. Това позволява на клиентите Ви да заплатят предварително за достъп до паркинга. Също така, Вие ще можете да контролирате Whitelist и Blacklist, контролиращи преминаването през Вашата паркинг бариера. Оптимизриайте Вашият паркинг в хотела или обекта си, с възможност да държите информацията си върху облачно-базиран сървър, премахващ нуждата от допълнителен хардуер, компютри или излишно окабеляване от ваша страна.

Решението, което предлагаме от Intelligent Parking, включва паркинг бариера, LPR камери, софтуер и контролер позволява на всеки предприемач да посрещне гостите си подобаващо и да увеличи печалбите си.

Паркинг бариера

IP Паркинг бариера

Автоматична паркинг бариера от 2 до 6 метра, отговаряща изцяло на Вашите нужди и подсигуряваща спокойствието на клиентите Ви.

камера за разпознаване на автомобилни номера

LPR камера

Камера за разпознаване на автомобилните номера, за да сте сигурни, че само Вашите клиенти Ви посещават.

контролер за паркинг система

IParking Control Box

Контролер за управление на Вашата паркинг бариера, подходящ за всички наши модели и с директна връзка с нашия софтуер.

паркинг система с паркинг бариера

IP софтуер за паркинги

Софтуер, позволяващ Ви да контролирате случващото се на Вашия обект, от паркинг бариерата до разплащателния автомат.

За кого е подходяща нашата оферта?

Този Flash Deal е специално насочен за собствениците на хотели, които желаят да подсигурят паркоместа за своите клиенти. Разбира се, ако сте собственик на частен паркинг, също можете да припознаете своите нужди в нашата оферта. По данни от Националния статистически институт, легловата база, с която разполагаме на нашето североизточно и югоизточно Черноморие, е около 1 000 000. През летните месеци, те се запълват със седмици, а дори и с месеци напред.

Това води и до друга промяна в обществото по време на туристическия сезон по морето – многократно увеличаване на автомобилите. За гражданите няма по-удобен превоз, особено когато пътуват семейно и с багаж. Ето защо курортите се оказват претъпкани с автомобили, а паркоместата остават малко. За да може хотелиерите да защитят привилегията на клиентите си, с която те да могат да паркират пред хотела, те се доверяват на нас от Intelligent Parking, за да изградим тяхната паркинг система, включваща нужните софтуер и хардуер за управление на обекта.

Какво включва нашата промоция на паркинг бариера?

Нашият Flash Deal Ви позволява да осигурите сигурност на Вашия паркинг, а с това и спокойствие, водещо до невероятно потребителско удовлетворение сред Вашите клиенти. С промоционалния ни пакет, Вие ще се сдобиете не само с паркинг бариера, но и с нужните за нея:

 • комплект регулируеми фотоклетки с автономен трансмитер
 • контролер за управление на бариера

Какви опции имате за паркинг бариера?

В зависимост от Вашата заявка, ние може да Ви предложим различен вид паркинг бариера. От Intelligent Parking искаме да предложим индивидуално клиентско преживяване на всеки един от доверилите ни се предприемачи. Ето защо ние разполагаме с консултанти, които да предложат най-оптималния Вариант, съобразен с нужната за Вас паркинг система. Ето защо ние с гордост Ви предлагаме паркинг бариери от най-високо качество. Те могат да бъдат:

 • паркинг бариера 2 метра
 • паркинг бариера 3 метра
 • паркинг бариера 4 метра
 • паркинг бариера 5 метра
 • паркинг бариера 6 метра

Паркинг бариера от Intelligent parking
Автоматизирана паркинг бариера
Паркинг бариера с камера за разпознаване на номера

Възможно ли е да закупите ръчна паркинг бариера?

Да, възможно е да закупите ръчна паркинг бариера от нас. Това изключва софтуерът от промоцията и Вие сами ще трябва да се заигравате с механизма. Това е вариант, който е подходящ за паркинги на домакинства, но не и за бизнеси. Липсата на автоматизация и софтуер води до намаляване на качеството на потребителското преживяване за Вашите клиенти и усложняване на работния процес за Вас. Освен това ще Ви се наложи да следите ръчно всеки един влязъл автомобил, да отчитате неговото време за престой и т.н.

Възможно ли е да закупите паркинг бариера втора употреба от нас?

Не, не можете. От Intelligent parking разчитаме на качество и искаме да гарантираме на нашите клиенти, че паркинг бариерите, които те ще закупят от нас, ще изтраят с години без нуждата от каквато и да е поддръжка.

Какъв е материалът, от който са изработени нашите паркинг бариери?

Използваните от нас паркинг бариери са изработени от различни материали, като винаги препоръчваме на клиентите си тази, която напълно да удовлетвори тяхната идея за техните паркинг обекти. Ако изберете да се доверите на нашия софтуер, а не на ръчна паркинг бариера, Вие ще имате възможността да контролирате посетителите на Вашия обект и така можете да бъдете сигурни, че бариерата няма да се отвори пред нежелани или недобронамерени посетители, които се опитват да напуснат Вашия паркинг без да заплатят.

Как работи iParking платформата?

Нашият софтуер за паркинг системи Ви позволява да контролирате целия Ви обект от разстояние. Какво означава това? Че имате възможност да управлявате процесите на Вашия паркинг дори от мобилното си устройство. Това Ви позволява да регистрирате автомобилите, които са преминали през Вашата паркинг бариера, да отчетете техния престой, да направите списък с безплатен и забранен достъпи, включително да добавите цена за престой. Интерфейсът е лесен за употреба и може да бъде научен от всеки един от Вашите служители.

Трябва ли да имам LPR камера, за да се разпознават автомобилите?

Да. За да бъдат разпознати автомобилите и Вашата паркинг бариера да се вдигне, трябва да разполагате с LPR камера. Тя представлява камера за разпознаване на автомобилните номера, която регистрира влезлите и излезли автомобили, създава събития, които дават началото на отчитане на престоя, позволява Ви да спрете достъпа на нежелани гости и т.н.

Това е един от най-популярните хардуери от нашата паркинг система. Нашата LPR камера IP-23341 функционира специално с нашия авторски ANPR (Automobile Number Plate Recognition) софтуер.

Колко струва Вашият софтуер за паркинги и какви са вариантите за абонамент?

Ценообразуването на нашия софтуер става строго индивидуално, като преди това се дискутират желанията и нуждите на клиента. Когато абонаментът за него бъде включен в покупката на паркинг бариера, цялостна система и т.н, Вие получавате отстъпка.

Възможно е да заплатите ежемесечен абонамент, годишен абонамент и дори да предплатите използването му само за определени месеци. Това създава изключително удобство за Вас, ако Вашият обект работи само през летния сезон.

Мога ли да включа разплащателна система и да отчита престоя на преминал през паркинг бариерата автомобил?

Нуждата от вариант за разплащане е често срещан въпрос при желаещите да закупят паркинг бариера. Те искат при преминаването през нея на даден автомобил, да започне отчитане на време, което да се таксува. За щастие, нашите паркинг системи разполагат точно с това.

Intelligent Parking успя да създаде разплащателни терминали от ново поколение. Те са интегрирани с нашия софтуер и позволяват на Вашите потребители да заплатят престоя на Вашия паркинг със своя кредитна или дебитна карта. Това премахва нуждата от касиер, който да стои през цялото време на Вашия обект. Избирането на този Вариант Ви позволява да държите Вашия паркинг отворен 24/7, което е изключително важно за летния сезон на Черноморието.

Поради факта, че ние сме производител на този разплащателен автомат, при закупуването на паркинг бариера и паркинг софтуер, Вие получавате конкурентна цена, която е оптимална за всеки бюджет.

Колко дни са нужни за инсталация на поръчаната от мен паркинг бариера?

Разплащателният автомат iParking Paystation предлага:

 • -удобство при употреба;
 • -отлична работа при външни условия;
 • -доставка директно от производител;
 • -разплащания с дебитни и кредитни карти;
 • -възможност за разплащане с QR код;
 • -конкурентни цени.

Се случва в рамките на седмица. Ние разбираме, че клиентите ни искат да монтират своята паркинг бариера и да завършат своят обект в максимално кратко време, особено преди летния сезон. Ето защо ние разчитаме на качество, експедитивност, експертиза и доказан опит на пазара на паркинг системи. Доверете ни се!

Свържи се с нас

Или се обадете на +359 888 310 104.